DOLAR 32,3749 0.15%
EURO 34,9506 -0.37%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2261730-0,46%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü “İnşaat Mühendisliği Haftası” etkinlikleri düzenleyecek
  • Kibris Dijital Haber
  • GÜNDEM
  • DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü “İnşaat Mühendisliği Haftası” etkinlikleri düzenleyecek

DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü “İnşaat Mühendisliği Haftası” etkinlikleri düzenleyecek

ABONE OL
13 Mayıs 2023 13:26
DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü “İnşaat Mühendisliği Haftası” etkinlikleri düzenleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından bu yıl 28’incisi düzenlenecek “İnşaat Mühendisliği Haftası” etkinlikleri 15-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, etkinliğin açılış töreni, 15 Mayıs Pazartesi saat 10.00’da, DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü CE 105 seminer odasında düzenlenecek.

DAÜ İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhan Şensoy, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özkaramanlı ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eriş Uygar etkinliğin açılış konuşmalarını yapacak. Sonrasında Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, İnşaat Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Abdullah Ekinci, teknik konuşmalar kapsamında “Kahramanmaraş Depreminin Ardından Kuzey Kıbrıs’ta Yapılar ve Topraklara Bakış” ve Prof. Dr. Tahir Çelik “İnşaat Kontrol” başlıklı sunumlarını gerçekleştirecek.

-Değirmenlik’in jeolojik yapısı incelenecek

Etkinliğin ikinci günü saat 09.00’da, Değirmenlik’in jeolojik yapısını inceleme gezisi ile başlayacak. Saat 14.30’da, CE 105 seminer odasında DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş, teknik konuşmalar kapsamında “Türkiye Depremi, Sismisite, Kurallar, Uygulamalar ve Diğer Bakış Açıları” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek. Etkinliğin ikinci günü, saat 14:30’da, DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü girişinde düzenlenecek masa tenisi turnuvası grup maçlarının ardından sona erecek.

-Köprü testi

Etkinliğin üçüncü günü, 17 Mayıs Çarşamba günü, saat 09.00’da, bölüm giriş katında düzenlenecek “köprü testi” etkinliğiyle devam edecek. Saat 10.30’da tavla turnuvası grup maçları, yarı final maçları ve final maçı gerçekleşecek. Saat 12.00’de ise, masa tenisi turnuvasının yarı final ve final maçları oynanacak. Saat 13.30’da CE 105 seminer salonunda, DAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Metin Kunt, teknik konuşmalar kapsamında, içinde bulunduğumuz akademik dönem içerisinde ICCME23, Cleveland State Universitesi için hazırladığı “Eğitimde 10 Yıllık Kodlama Tecrübesinin Yansımaları” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek.

DAÜ 28’inci İnşaat Mühendisliği Haftası etkinlikleri, saat 14.30’da, CE 105 seminer salonunda yapılacak kapanış töreni ile sona erecek. Kapanış töreninde klasik müzik dinletisi, başarılı bölüm öğrencilerine yüksek şeref ve şeref belgelerinin takdimi ile etkinlikler kapsamında düzenlenen aktivitelerde dereceye girenlere sertifikaları takdim edilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.