DOLAR 32,4925 -0.18%
EURO 34,7497 -0.35%
ALTIN 2.421,29-0,35
BITCOIN 21638280,66%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanlığı basın mensuplarına takdir belgesi takdim edecek

Cumhurbaşkanlığı basın mensuplarına takdir belgesi takdim edecek

ABONE OL
14 Mart 2023 13:20
Cumhurbaşkanlığı basın mensuplarına takdir belgesi takdim edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde arama-kurtarma ve yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılan şirket, dernek, kişiler ve deprem bölgelerinde faaliyet gösteren basın mensuplarına Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenecek törende teşekkür ve takdir belgeleri takdim edilecek.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde arama-kurtarma ve yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılan şirket, dernek, kişiler ve deprem bölgelerinde faaliyet gösteren basın mensuplarına yarın saat 14.30’da Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenecek olan törende teşekkür ve takdir belgeleri takdim edilecektir.

Cumhurbaşkanlığı’nda yarın düzenlenecek olan söz konusu törene tüm basın davet edildi.

Cumhurbaşkanlığı’nda 10 Mart Cuma günü düzenlenen törende de Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde arama-kurtarma, yardım ve katkı faaliyetlerinde bulunan devlet kurumlarında çalışan personele teşekkür ve takdir belgeleri takdim edilmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.