DOLAR 32,5097 -0.16%
EURO 34,9654 0.34%
ALTIN 2.431,070,34
BITCOIN 2062872-4,52%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Tatar, Toplu Sünnet Töreni’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Tatar, Toplu Sünnet Töreni’ne katıldı

ABONE OL
7 Kasım 2021 12:00
Cumhurbaşkanı Tatar, Toplu Sünnet Töreni’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kıbrıs Kadınlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin Kuğulu Park’ta düzenlediği Toplu Sünnet Töreni’ne katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kıbrıs Kadınlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meral Çakmak, “Her şey çocuklarımız ve aile içindir. Bütün emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. 33 çocuğun sünnet edildiğini belirten Çakmak, Cumhurbaşkanı Tatar’a törene katıldığı için teşekkür etti. Çakmak, Cumhurbaşkanı eşi Sibel Tatar’ın sayesinde ve öncülüğünde törenin düzenlendiğini belirterek teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Tatar: “Çocuklara gösterilen ilgi ve alaka, yardımlaşma ve dayanışmayla birlik içindeyiz”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar törendeki konuşmasında, başta eşi Sibel Tatar’a, Kıbrıs Kadınlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meral Çakmak’a ve törenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İnsanlara değer vermenin önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, çocuklara gösterilen ilgi ve alaka, yardımlaşma ve dayanışmayla birlik içinde olduğumuzu ifade etti.

“Kimse yalnız değildir. KKTC devleti vardır. Bizler varız. Hep birlikteyiz ve hep birlikte olmaya devam edeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, insanların ve halkın mutluluğuna önem verdiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Ekonomik sıkıntılar olabilir, başka dertler olabilir, her şeyin bir çaresi vardır çünkü biz beraberiz, beraber olacağız, biz her zaman insanlarımızın ve halkımızın içindeyiz” dedi. Sosyal yaşam ve dayanışmanın, halkın birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkede yaşayabilmesinin ve geleceğe umutla bakabilmenin önemini vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, “Başımızda devletimiz vardır. KKTC vardır. Bizimle birlikte Türkiye Cumhuriyeti de vardır” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar çocuklara hitaben ise; “Sizlere mutluluk, başarı ve bol şans diliyorum, gözlerinizden öperim. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır. Sizlerle birlikteyiz. Biz beraberiz ve hep birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından doktorlara teşekkür belgeleri sunularak çocuklara Cumhurbaşkanı tarafından hediye takdimi yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.