DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.294,600,77
BITCOIN 22872210,83%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Tatar, emlakçıları kabul etti

Cumhurbaşkanı Tatar, emlakçıları kabul etti

ABONE OL
31 Mayıs 2022 14:41
Cumhurbaşkanı Tatar, emlakçıları kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin Emlak Odası Başkanı Sinan Canpolat, Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur ve IREC California Başkan Yardımcısı Orr Olson’u kabul ederek, görüştü.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, kabuldeki konuşmasında, KKTC’nin gelişen bir devlet olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, emlakçıların büyük başarılara imza attığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, emlakçıların uluslararası fuarlarda KKTC’yi tanıtmak için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ifade ederek, bunun devlete ivme kazandıracağını söyledi.

Dünyanın en güzel yerleşim yerlerinden birinde yaşadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, çeşitli ülkelerden adayı  ziyarete gelen turistlere dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Yıllardan beri verilen ulusal mücadele ve Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle KKTC, dünyada kabul görmeye başlamıştır” diyerek emlak sektöründeki başarıların artarak devam etmesini temenni etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.