DOLAR 32,3802 0.18%
EURO 35,0077 -0.24%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN 2257475-1,12%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle mesaj yayımladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle mesaj yayımladı

ABONE OL
13 Mayıs 2022 16:33
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle mesaj yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın mesajı şöyle;

Sağlık kavramının ne denli önemli olduğu, 2 yıldan fazladır devam eden, pandemi döneminde bir kere daha gözler önüne serilmiştir. 

Tüm sağlık çalışanları gibi eczacılarımız da bu dönemde sağlık hizmetlerinin bütünleyici bir parçası olarak eczacılık mesleğini büyük bir özveri ve gayret içerisinde sürdürüp halk sağlığına önemli katkılarda bulunmuştur.

Eczacılık camiamızı bu özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı kutluyor ve takdir ediyorum.

Her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin sağlık sistemine yadsınamaz katkılarda bulunan, diğer tüm sağlık çalışanlarımız gibi zaman mevhumu olmadan insan sağlığı için gece gündüz çalışan eczacılarımızın, günün gerekliliklerini yerine getirerek kendilerini durmaksızın geliştirmeleri, hastalara daha bilinçli ve duyarlı ulaşma çabası içinde olmaları ise ayrı bir gurur vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerken bugün hayata gözlerini yuman eczacı Salih Suphi Soner’e de Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.