DOLAR 32,3439 0.28%
EURO 35,1423 0%
ALTIN 2.311,141,49
BITCOIN 22908352,70%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu Bekirpaşa Lisesi’ni ziyaret etti: “Uygulanan hiçbir ambargo başarının önünde duramaz”
  • Kibris Dijital Haber
  • GÜNDEM
  • Çavuşoğlu Bekirpaşa Lisesi’ni ziyaret etti: “Uygulanan hiçbir ambargo başarının önünde duramaz”

Çavuşoğlu Bekirpaşa Lisesi’ni ziyaret etti: “Uygulanan hiçbir ambargo başarının önünde duramaz”

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:28
Çavuşoğlu Bekirpaşa Lisesi’ni ziyaret etti: “Uygulanan hiçbir ambargo başarının önünde duramaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu İskele Bekirpaşa Lisesi’ni ziyaret ederek, Tunus’da gerçekleştirilen 18. İKF Kempo Dünya Şampiyonasında önemli başarılara imza atan ve 3 branşta 3 önemli derece elde ederek 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Bekirpaşa Lisesi öğrencisi Büşra Turan ile Ankara’da gerçekleştirilen Bölgesel Futsal müsabakalarında başarılı sonuçlar elde eden Bekirpaşa Lisesi Yıldız Erkek Futsal Takımını tebrik etti.

Çavuşoğlu, KKTC’de öğrenim gören öğrencilerin elde ettiği uluslararası başarıların önemine vurgu yaparak, elde edilen bu başarıların disiplinli ve planlı bir şekilde, çok çalışarak elde edildiğine dikkat çekti.

Hem bireysel hem de takım olarak öğrencilerin ve öğretmenlerinin elde ettiği bu başarıların kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını ifade eden Bakan Çavuşoğlu, başarılı sonuçlar elde ederek yurda dönen tüm öğrencileri tebrik etti.

Pandemi döneminde topluma ışık tutan, umut olan öğretmenlerinde elde edilen bu başarılarda çok büyük pay sahibi olduğuna da vurgu yapan Çavuşoğlu, “Biz Kıbrıs Türkleri kültürel, sanatsal ve sportif anlamda donanımlı bir milletiz. Birçok insanımız dünyanın çeşitli noktalarında önemli görevler üstleniyor. Engellerin arkasına sığınmadan çok çalışırsak, uygulanan hiçbir ambargo başarının önünde duramaz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin elde ettiği bu başarılar Kıbrıs Türkü’nün varlığını tüm dünyaya gösteriyor.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.