DOLAR 32,3740 0.15%
EURO 35,0540 -0.12%
ALTIN 2.323,110,17
BITCOIN 2266965-0,29%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Üstel: En kutsal duygulardan biri olan anneliğin yeri doldurulamaz

Başbakan Üstel: En kutsal duygulardan biri olan anneliğin yeri doldurulamaz

ABONE OL
14 Mayıs 2023 12:40
Başbakan Üstel: En kutsal duygulardan biri olan anneliğin yeri doldurulamaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, dünyadaki en kutsal duygulardan biri olan anneliğin yerinin doldurulamayacağını ve değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini söyledi.

Anneler Günü vesilesiyle mesaj yayımlayan Üstel, “En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin bu en özel gününü kutlar, onları saygı ve minnetle selamlıyorum” ifadelerini de kullandı.

Başbakan Üstel mesajına şöyle devam etti;

“Karşılıksız sevginin en güzel emsalini gösteren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveriyle hayat yolunda yanımızdaki en büyük desteğimiz ve her konuda bize rehberlik eden kişidir. Hayatın ilk anından başlayarak çocuklarını şevgi, şefkat ve ilgiyle büyüten annelerimizin hayatımızdaki rolü çok büyüktür. Onlar, ömür boyu yanımızda, iyi ve kötü günde arkamızda duran, en değerli hazinelerimizdir. Günümüzün çalışan anneleri tüm zor şartlara ve iş yaşantısının sorumluluklarına rağmen çocuklarına mümkün olan en iyi imkanları sunmak adına canla başla çalışmaktadır. Sevgi, şefkat ve sabırla, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Annelerimizi bu anlamlı günde mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak annelerimiz için en büyük armağandır. Annelerin istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. Annelerimize hak ettikleri değeri göstermek, annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; evlatlarından hiçbir emeğini esirgemeyen tüm Annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.