DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,210,26
BITCOIN 2240786-2,61%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Ünal Üstel Girne Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Başbakan Ünal Üstel Girne Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

ABONE OL
17 Mayıs 2023 14:06
Başbakan Ünal Üstel Girne Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, Girne Belediyesine yaptığı ziyarette, Belediye başkanı Murat Şenkul’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Girne bölgesinin mevcut sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Başbakan Ünal Üstel, ” Girne Halkının Yaşadığı Sorunların Çözüme Kavuşturulması İçin Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız.”

Girne kentinin ülkemizin incisi ve turizm yatırımları açısından en önemli bölgelerinden biri olduğuna vurgu yapan Başbakan Ünal Üstel, ” Girne bölgesinde yaşanan ulaşım, altyapı, yol ve Turizmi etkileyerek bölge halkının yaşamını zorlaştıran tüm sorunları çözüme kavuşturmak için hükümet olarak Girne Belediyesi’yle işbirliği içerisinde çalışarak her türlü desteği vermeye hazır” şeklinde konuştu.

Murat Şenkul: “Başbakanımız Ünal Üstel’i Belediyemizde Görmekten Dolayı Mutluyuz”

Ziyarette bir konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Başbakan Ünal Üstel’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. Murat Şenkul, ” Başbakanımız Ünal Üstel’i belediyemizde görmekten mutluyuz, bundan sonraki süreçte belediyemiz hükümet ile işbirliği içerisinde koordineli şekilde çalışarak, Girne Halkının yaşadığı sorulara ivedi şekilde çözüm bulmaya devam edecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.