DOLAR 32,3264 0.22%
EURO 35,1429 0.02%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 2281671-0,73%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Sucuoğlu gün dolayısı ile mesaj yayımladı

Başbakan Sucuoğlu gün dolayısı ile mesaj yayımladı

ABONE OL
7 Nisan 2022 11:53
Başbakan Sucuoğlu gün dolayısı ile mesaj yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Faiz Sucuoğlu, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, sağlıklı bir toplum yapısı oluşturmak amacıyla halka sağlık ve tedavi hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Sucuoğlu, Sağlıklı yaşamın, her insanın doğumuyla birlikte elde ettiği ve insan olmaktan dolayı kazandığı bir hak olduğunu belirtti.

Sucuoğlu, “Sağlık kavramı hayatımızda hiç bir kavramla değiştirilemez veya ölçülemez. Dolayısıyla dünyanın en özverili mesleklerinden birini ifa eden sağlık çalışanlarımızın önemini bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha ön plana çıkarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Bana göre birçok meslekte olduğu gibi sağlığın temelinde insan sevgisi yatar. Sağlık sektörü, güç çalışma şartları, özveri ve sabır gerektiren zor bir alandır” diyen Sucuoğlu mesajında, “Son dönemde yaşadığımız Covid-19 pandemisiyle mücadele sürecinde de tüm sağlık çalışanlarımızın ne kadar büyük fedakarlıklarla çalıştıklarına hep birlikte şahit olduk. KKTC olarak bu zor süreçten geçerken mücadeledeki en büyük pay hiç şüphesiz onlara aittir. Tüm zor şartlara rağmen görevini gerçekleştirmekten vazgeçmeyen tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın özellikle bu zor süreçteki katkıları asla unutulamaz” ifadelerini kullandı.

Başbakan, hükümet olarak, göreve geldikleri günden bu yana sağlıklı bir toplum yapısı oluşturmak amacıyla halka sağlık ve tedavi hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduklarını da belirterek, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacak duruma getirilmesine yönelik girişimler başlatıldığını kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.