DOLAR 32,3343 0.25%
EURO 35,0549 -0.22%
ALTIN 2.283,890,29
BITCOIN 22801091,00%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Faiz Sucuoğlu KKTC’ye döndü

Başbakan Faiz Sucuoğlu KKTC’ye döndü

ABONE OL
14 Ocak 2022 08:07
Başbakan Faiz Sucuoğlu KKTC’ye döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Faiz Sucuoğlu Ankara temaslarını tamamlamasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine döndü. Ercan Havalimanı’nda basın toplantısı düzenleyen Sucuoğlu, Ankara temasları ile ilgili bilgi verdi.

Temasları çerçevesinde Türkiye Cumhurbaşkan Yardımcısı  Fuat Oktay ile görüşmelerinın çok olumlu geçtiğini belirten Sucuoğlu, ekonomik anlamdaki sıkıntıları detayli bir şekilde görüştüklerini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edildiğini belirten Sucuoğlu, yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmenin dolu dolu geçtiğini söyledi.

Görüşmede KKTC’nin tanıtımı için neler yapılebileceği konusunun detaylı bir şekilde konuşulduğunu kaydeden Sucuoğlu, ekonomi konusunun da ele alındığını kaydetti.

Sucuoğlu, TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmesinde de Lefkoşa’ya yapılması planlanan 500 yataklı yeni devlet hastaneninin bu yıl içerisinde temelinin atılması konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.