DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074200-1,99%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 Bakan Pilli, tüm hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü’nü kutladı

 Bakan Pilli, tüm hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü’nü kutladı

ABONE OL
11 Mayıs 2022 15:40
 Bakan Pilli, tüm hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Bakan Pilli şu ifadelere yer verdi;

“Hemşirelik insan hayatının emanet edildiği kutsal ve onurlu bir meslektir. Halkın sağlığını korumak ve geliştirmek hemşirelerin en önemli görevleri arasında bulunmaktadır. Toplum sağlığı anlayışıyla hizmet veren hemşirelerimiz sağlığın en önemli paydaşları arasındadır.
Covid-19 salgınında, tüm dünyada hemşirelik mesleğinin ne kadar vazgeçilmez olduğu, ülkelerin salgınlara karşı savaşı kazanamayacağı, hedeflerine hemşireler olmadan ulaşamayacağı anlaşılmıştır.
Sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmezi konumunda olan hemşireler, pandemi sürecinde, her türlü riski göze alarak, hasta başında yaşamlara dokunmuş ve her zaman olduğu gibi yine sağlık ordusunun en ön saflarında yer almışlardır.
Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, ‘önce insan’ diyerek, halka hizmeti şiar edinmiş, sonsuz sabır, özveri ve itina ile çalışan, toplumumuzun sağlığına kavuşması için mücadeleye devam eden, sağlık sisteminin her zaman vazgeçilmezi olduğunu hissettiren, tüm hemşire arkadaşlarımın, “12 Mayıs Dünya Hemşireler” gününü en içten dileklerimle kutlarım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.