DOLAR 32,5593 0.12%
EURO 34,9167 0.66%
ALTIN 2.431,35-0,05
BITCOIN 21652440,45%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aziz Fedai, vefatının 10’uncu yıl dönümü nedeniyle yarın mezarı başında anılıyor

Aziz Fedai, vefatının 10’uncu yıl dönümü nedeniyle yarın mezarı başında anılıyor

ABONE OL
7 Mayıs 2022 14:33
Aziz Fedai, vefatının 10’uncu yıl dönümü nedeniyle yarın mezarı başında anılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefke’nin eski serdarlarından, eğitimci Aziz Fedai vefatının 10’uncu yıl dönümü nedeniyle yarın mezarı başında anılıyor.

Lefke Kabristanlığı’nda saat 09.00’da yapılacak törenle anılacak Fedai için Lefke Orta Camii’nde mevlit okutulacak.

Lefke Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Lefke Vakfı Kurucular Heyeti, Lefke Türk Spor Kulübü, Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu ve Lefke Avrupa Üniversitesi Mütevelli Heyeti eski başkanı, Lefke Gazi Lisesi eski Müdürü ve Lefke serdarı Aziz Fedai’nin aramızdan bedenen ayrılışının 10’uncu yılında onu büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz” denildi.

Kovid-19 salgını nedeniyle, Aziz Fedai’nin son iki yıl ölüm yıl dönümlerinde mezarı başında anma töreni ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor turnuvaları yapılamamıştı.

FUTBOL TURNUVASI

Vakıftan, salgın koşullarının rahatlamasıyla birlikte “Aziz Fedai 8’inci Futbol Turnuvası, dün, Lefke Avrupa Üniversitesi spor tesislerinde yapıldığını belirtti.

Fedai’nin ailesi tarafından geleneksel olarak her yıl hayır kurumlarına yapılan katkının, bu yıl, Kanser Hastalarına Yardım Derneğine yapıldığı da kaydedildi.

Vakıf açıklamasında, “Vakfımız Kurucular Heyeti eski başkanı Aziz Abimizin eksikliğini her zamankinden daha fazla duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Yattığın yerin nur, mekanının cennet olduğuna inancımız tamdır” ifadelerine de yer verildi.

TAK/BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.