DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,250,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıklı’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı.

Arıklı’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı.

ABONE OL
24 Kasım 2022 12:16
Arıklı’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arıklı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“İnsanı bilgi ve irfanla donatıp yetişmesini sağlayan öğretmenler, toplumları her zaman ayakta tutan kişiler olurken, icra ettikleri meslek önemini ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmemiştir. Aile kadar değerli olan öğretmenlerimiz; sanat, bilim ve kültür alanlarında ülkemizin şekillenmesinde ve kalkınmasında her zaman lider olurken, yurt savunmasında da en ön saflarda yer almış, şehitler vermiştir.

Öğretmenler, ülkenin geleceği olan yeni nesilleri yetiştirip gençlerimizi hayata hazırlarken, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, çok özel ve yüce bir hizmet sunmaktadır. Öğretmenlik, sevgi ve fedakarlık üzerine kurulan, aynı zamanda ağır sorumluluk gerektiren bir meslektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize rahmet diliyor, onun açtığı eğitim yolundan giderek eğitim ışığını yeni nesillere taşıyan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, onlara sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

(HUR/ÖK)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.