DOLAR 32,5874 0.03%
EURO 34,9455 0.09%
ALTIN 2.429,16-0,02
BITCOIN 2172355-0,64%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amcaoğlu: Döviz ve borsa nedeniyle akaryakıt fiyatları oynadı

Amcaoğlu: Döviz ve borsa nedeniyle akaryakıt fiyatları oynadı

ABONE OL
24 Ocak 2023 14:34
Amcaoğlu: Döviz ve borsa nedeniyle akaryakıt fiyatları oynadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, akaryakıt fiyatlarının döviz ve borsa nedeniyle oynadığını belirtti. Amcaoğlu, tüm istasyonların haziran ayında otomasyona geçmesi hedefini de dile getirdi.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, akaryakıt fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Fonları kullanarak benzine zam yapılmadığını ancak son hafta yaşananların ardından zam yapılacağını kamuoyuna açıkladığını belirten Amcaoğlu, döviz ve borsa nedeniyle fiyatların oynadığını kaydetti.

Amcaoğlu, akaryakıt ve tedarik zincirinde kırılmalar olacağının bilindiğini, Kıbrıs Türk Petrollerine ulaşamayan benzinin Al-Pet tarafından temin edilmesine çalışıldığını kaydetti.

Otomasyona geçerek, gelir kaybını önlemeyi ve kaliteyi artırmayı başaracaklarını belirten Olgun Amcaoğlu, haziran ayında tüm istasyonların otomasyona geçmesi hedefinin hayat bulmasıyla sıkıntının giderileceğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.