DOLAR 32,3973 0.21%
EURO 35,1058 -0.02%
ALTIN 2.325,320,27
BITCOIN 2280263-0,52%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri” devam ediyor

“Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri” devam ediyor

ABONE OL
30 Haziran 2022 19:14
“Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri” devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

“Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri” Kültür Dairesi’ne bağlı tüm kütüphanelerde sanat ve sanatçıları bölgelere taşımayı sürdürüyor.

Kütüphanelerin herkesin uğrak yeri haline gelmesi hedefiyle başlatılan Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri çerçevesinde Lefkoşa Milli Kütüphane’de araştırmacı yazar Hüseyin Kaba sanatseverlerle buluştu.

Gazimağusa Halk Kütüphanesi’nde ise yazar ve eğitimci kimliği ile Ulus Irkad bölge halkıyla bir araya geldi.

Kültür Dairesi tarafından düzenlenen Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri çerçevesinde İskele Halk Kütüphanesi’nde ise sanatçı Arif Albayrak ve Dolgun Dalgıçoğlu kitapseverlerle buluştu.

Albayrak, düzenlenen etkinliğin kitap okuma alışkanlığı ve kütüphanelere dikkat çekilmesi ve bu konuda farkındalık oluşturulması bakımından önemine değinerek, sanatsal sohbet şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Dolgun Dalgıçoğlu da etkinlikte kütüphanelere dikkati çekildiğini ve okumanın önemine vurgu yapıldığın kaydederek, böylesi etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Etkinliklerde müzik dinletisi de sunuldu.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.