DOLAR 32,6017 0.38%
EURO 34,8097 0.21%
ALTIN 2.499,750,63
BITCOIN 21170936,81%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ACE of MICE Organizasyonu, 8-9 Nisan’da KKTC’de yapılacak

ACE of MICE Organizasyonu, 8-9 Nisan’da KKTC’de yapılacak

ABONE OL
14 Mart 2023 22:11
ACE of MICE Organizasyonu, 8-9 Nisan’da KKTC’de yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, etkinlik ve turizm sektörünün önemli bir organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor…

Toplantı, Kongre ve Seminer Turizmi’nin “Oscar”ları olarak bilinen ACE of MICE organizasyonu, ülkemizde yapılacak.

11’nci ACE of MICE organizasyonu, 8-9 Nisan tarihleri arasında Elexus Hotel and Convention’da gerçekleşecek.

Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Türk Hava Yolları, Elexus Hotel & Convention, ve Cyprus Royal Turizm destekleriyle gerçekleşecek ve Ulusal ve uluslararası kurumsal firma ve operatörler, oteller, acenteler, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerinin ağırlanacağı etkinlik, KKTC’nin bu alandaki marka değerine ve destinasyon tanıtımına önemli katkı sağlayacak.

ACE of MICE organizasyonuyla ilgili olarak, Elexus Hotel and Convention’da bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda , Masters of Events Corporate Awards ile ilgili açıklamalarda bulunan Dream Project CEO’su Volkan Ataman, etkinlikte; otel, acente, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerinin; ulusal ve uluslararası kurumsal şirketlerle 2 gün boyunca özel toplantılar yapacağını belirterek, etkinlikle KKTC’nin kongre, toplantı ve etkinlik destinasyonu olarak ön plana çıkmasına katkı sağlanacağını vurguladı.

Elexus Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Baturalp Bozkurt da, Türkiye’de etkinlik ve turizm sektörünün en büyük organizasyonu olan Ace Of Mice’ın, KKTC’de yapılmasının ülke turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanç belirtti.

Cyprus Royal Kurucu Ortağı Rauf Denktaş da organizasyonun ,ülke turizminin geleceğine, ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inanç belirtti.

Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ise ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olan turizmin, gerçekte hak ettiği yere ulaşamadığını dile getirerek, sekötrün her zaman desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Ülke turizminin çeşitlendirilerek sürdürülebilirliğin sağlanmasının önemine vurgu yapan Aktunç, bakanlık olarak, ülke tanıtımına, turizmine katkı sağlayacak bu tür projeleri her zaman destekleyeceklerini vurguladı.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.