DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21569731,88%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Evkaf Biliyorum’ yarışmalarında 21. hafta ödülleri sahiplerini buldu

‘Evkaf Biliyorum’ yarışmalarında 21. hafta ödülleri sahiplerini buldu

ABONE OL
16 Haziran 2022 16:32
‘Evkaf Biliyorum’ yarışmalarında 21. hafta ödülleri sahiplerini buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evkaf Biliyorum yarışmalarında 21’inci hafta ödülleri sahiplerini buldu.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından verilen bilgiye göre her hafta düzenli olarak yapılan Evkaf Biliyorum yarışmalarının 21’inci haftasındaki soruyu doğru cevaplayan 10 gence bisiklet ödülü verildi. Evkaf Bahçesinde yer alan ödül töreninde kazanan gençlere hediyeleri Evkaf yetkililerinden Mehmet Güneş tarafından takdim edildi.

Evkaf’ın 2022 yılını “İlim Yılı” olarak sürdürdükleri için gururlu olduklarını belirten Güneş, 21 haftadır gençlerin aktif olarak yer aldıkları bir yarışmanın parçası olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Güneş, ayrıca gençlere yaşamlarından sporu eksik etmemelerini de tavsiye ederek, tüm çocuklara güzel bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.

Evkaf Biliyorum yarışması her pazartesi saat 19.00’da http://www.evkafbiliyorum.com/ adresinde yapılıyor.

 

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden bir heyet Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret etti. Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Dinçyürek, bugün yapılan görüşmede dernek temsilcilerinin beklentilerini dinlediğini kaydetti. Acil olan sorunların çözümü için hemen harekete geçtiklerini ifade eden Dinçyürek, engelsiz bir yaşam ve sağlığa erişimdeki engelleri ortadan kaldırmak için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Dinçyürek, bu yıl Sağlık Bakanlığı’nda engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla bir komite kurulduğunu ve komitenin düzenli olarak toplandığını belirtti. -Kibrit Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de, Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret ettiklerini kaydetti. Dinçyürek’in hekimliği ve milletvekilliği döneminde her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Kibrit, bakanlığı döneminde de sorunlara anında reaksiyon göstererek, çözüm odaklı yaklaştığını belirtti. Kibrit, engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nda oluşturulan komitenin çalışmalarını desteklediklerini de vurguladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP