DOLAR 32,3855 -0.12%
EURO 34,6735 -0.39%
ALTIN 2.411,24-0,96
BITCOIN 20333880,68%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KTTO İstanbul’da düzenlenen 6. Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi’ne katıldı

KTTO İstanbul’da düzenlenen 6. Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi’ne katıldı

ABONE OL
10 Mayıs 2022 15:00
KTTO İstanbul’da düzenlenen 6. Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

ISTRADE 6’ncı Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayelerinde ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun destekleriyle İstanbul’da toplandı.

 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın (KTTO) da katılım gösterdiği Zirve’de Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekilleri Ramazan Gündoğdu ve Aziz Limasollu yer aldı.

 

Oda’dan yapılan açıklamaya göre, Gündoğdu ve Limasollu , Türkiye Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya gelerek görüş alışverişinde de bulundu.

 

Enerji sektörünün profesyonellerini  bir araya getiren 6’ncı Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi’nde katılımcılar mevcut sorunlara alternatif çözümler arayarak, gelecekle ilgili beklentileri masaya yatırdı.

 

ISTRADE 2022 Zirvesi’nde; Türkiye ve Bölgede Gaz Ticareti, Elektrik Piyasalarında Ticaret ve Perakende, Enerji Piyasalarına Finansal Bakış, Küresel Enerji Piyasaları, Dünya Siyaseti ve Enerji, Türkiye Enerji Piyasasında Güncel Durum, Enerjinin Geleceği ve Ticaret, Türkiye ve Dünya Ekonomisi  ve Yeni Dengeler konuları ile ilgili konuşmalar gerçekleşti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.